Restaurant Dorset

Restaurant Dorset is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 167 in Borne.

Meer informatie over Restaurant Dorset in Borne

Dorset is een restaurant in het hart van Borne dat bekend staat om zijn intieme en trendy sfeer. Ze combineren de klassieke keuken met internationale invloeden en maken gebruik van ingrediënten van lokale leveranciers. Bij Dorset draait alles om genieten, of het nu is in het restaurant, op locatie of tijdens een workshop. Je kunt hier ook cadeaubonnen kopen voor bijvoorbeeld een intiem diner voor twee of catering aan huis. Voor meer informatie over openingstijden en reserveringen kun je contact opnemen met Dorset.

Wil je weten wat Restaurant Dorset verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Dorset of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Dorset? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Dorset het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Restaurant Dorset reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Dorset

Bezoekers bekeken ook