Rijschool Harm Hoek

Rijschool Harm Hoek is een Rijschool gelegen aan Siriusstraat 2 in Borne.

Meer informatie over Rijschool Harm Hoek in Borne

De tekst bevat informatie over verschillende onderwerpen. Er is een notitieschriftje beschikbaar waarin alles wat tijdens de rijlessen verteld en uitgelegd wordt genoteerd kan worden. Daarnaast is er een link naar gratis online theorie-oefeningen. Er kan ook een gezondheidsverklaring bij het CBR ingevuld worden via een link. De algemene voorwaarden van Rijschool Harm Hoek zijn te bekijken via een andere link. Er is een gastenboek beschikbaar en er zijn filmpjes te vinden op YouTube over bepaalde oefeningen. Tot slot worden de gemiddelde slagingspercentages van 2022 bij het CBR vermeld voor auto, bromfiets, motor en aanhangwagen.

Wil je weten wat Rijschool Harm Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Harm Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Harm Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Harm Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Rijschool Harm Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Harm Hoek

Bezoekers bekeken ook