ROAST it

ROAST it is een Bar & Grill gelegen aan Dorsetplein 4 in Borne.

Meer informatie over ROAST it in Borne

ROAST it is een barbecuecateringbedrijf dat is opgericht door David Pauka na zijn deelname aan Masterchef. Het bedrijf groeide snel en er werd een keuken gevonden in Borne waar nu het restaurant gevestigd is. Het succes van het restaurant is groter dan de cateringactiviteiten en ze zijn uitgegroeid tot de benchmark van casual fine dining. Het restaurant biedt een uitgebreide lunchkaart met vers gebakken brood van bakkerij Oonk. Daarnaast zijn er arrangementen beschikbaar voor groepen en wordt er in de avond een diner geserveerd. De gerechten worden bereid op een houtskoolgrill en de keuken is geïnspireerd op de barbecue en de klassiek Franse keuken. Het restaurant heeft een stoere en informele setting en biedt een comfortabele manier om van de gerechten te genieten.

Wil je weten wat ROAST it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ROAST it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ROAST it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ROAST it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar ROAST it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ROAST it

Bezoekers bekeken ook