Salon Brigit

Salon Brigit is een Kapper gelegen aan Letterveldweg 75 in Borne.

Meer informatie over Salon Brigit in Borne

In de tekst worden verschillende updates gegeven over Salon Brigit. Er wordt vermeld dat de salon tijdens de kerstdrukte druk bezet is en dat het belangrijk is om op tijd een afspraak te maken. Daarnaast wordt vermeld dat het dragen van mondkapjes niet meer verplicht is in de salon, maar dat het personeel deze wel zal dragen indien gewenst. Er wordt ook gesproken over positieve berichten over het heropenen van de kapsalons en dat er een wachtlijst is voor afspraken tijdens de lockdown. Verder wordt vermeld dat de salon extra maatregelen neemt vanwege het coronavirus en dat klanten gevraagd worden om zich aan bepaalde regels te houden. Ten slotte wordt vermeld dat de salon twee weken gesloten is vanwege vakantie en dat het online afspraaksysteem weer open is.

Wil je weten wat Salon Brigit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Brigit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Brigit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Brigit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Salon Brigit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Brigit

Bezoekers bekeken ook