Salon Nellie (Nails by Nellie)

Salon Nellie (Nails by Nellie) is een Nagelstudio gelegen aan Nachtegaalstraat 9 in Borne.

Meer informatie over Salon Nellie (Nails by Nellie) in Borne

Nails by Nellie is een nagel- en pedicuresalon in Borne. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:00 uur. Nellie is al sinds het jaar 2000 nagelstyliste en sinds 2004 pedicure, en met haar ruim 20 jaar ervaring zorgt ze met veel plezier voor de verzorging en styling van uw nagels. Op de website zijn voorbeelden te vinden van haar werk en ook de prijzen staan vermeld. Voor een afspraak kunt u bellen naar Nails by Nellie, gevestigd aan de Nachtegaalstraat 9 in Borne.

Wil je weten wat Salon Nellie (Nails by Nellie) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Nellie (Nails by Nellie) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Nellie (Nails by Nellie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Nellie (Nails by Nellie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Salon Nellie (Nails by Nellie) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Nellie (Nails by Nellie)

Bezoekers bekeken ook