Schoonheidssalon Mariemé

Schoonheidssalon Mariemé is een Schoonheidssalon gelegen aan Oonksweg 24 in Borne.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mariemé in Borne

In de salon wordt gewerkt met het product Mineral Care en de behandelingen zijn afgestemd op ieders persoonlijke wensen. De salon gebruikt ook producten van Mineral Skin Cosmetics en Golden Rose als make-up. De salon is voorzien van airconditioning en is toegankelijk voor rolstoelen. Voor de wintermaanden is er een verwarmde stoel beschikbaar. De behandelingen worden uitgevoerd door Marie-José, Eva en Geeke. Er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen voor een behandeling bij Schoonheidssalon Mariemé.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mariemé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mariemé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mariemé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mariemé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Schoonheidssalon Mariemé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mariemé

Bezoekers bekeken ook