Shortyz

Shortyz is een Pizzeria gelegen aan Grotestraat 134 in Borne.

Meer informatie over Shortyz in Borne

Welkom op de bestelpagina van Shorty'z in Borne! Op de menukaart vind je onder andere kapsalon doner, bamischijf en patat. Klanten geven Shorty'z 4 sterren na 761 beoordelingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Als je bestelt via de website of app, krijg je een gratis product. Daarnaast kun je punten sparen bij elke besteding van € 20,00 en krijg je 10% korting bij 5 punten. Download de app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de bestelpagina vind je ook de populaire gerechten en verschillende menu's.

Wil je weten wat Shortyz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shortyz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shortyz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shortyz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Shortyz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shortyz

Bezoekers bekeken ook