Slagerij Nijhuis

Slagerij Nijhuis is een Slagerij gelegen aan De Bleek 4 in Borne.

Meer informatie over Slagerij Nijhuis in Borne

Welkom bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis, een ambachtelijke slagerij gelegen in het hartje van Borne. Op de website kunt u informatie vinden over onze specialiteiten en extra diensten, evenals de wekelijkse aanbiedingen. U kunt bij ons terecht voor barbecue en gourmet specialiteiten, evenals een groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor feesten en partijen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00, op zaterdag van 08:30 tot 17:00 en op zondag zijn wij gesloten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Slagerij Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Slagerij Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Nijhuis

Bezoekers bekeken ook