Slagerij Traiteur Jacobs B.V.

Slagerij Traiteur Jacobs B.V. is een Slagerij gelegen aan Azelosestraat 70 in Borne.

Meer informatie over Slagerij Traiteur Jacobs B.V. in Borne

Slagerij Traiteur Jacobs heeft besloten om vanaf 3 juni tijdelijk de zaterdag te sluiten omdat ze geen geschikte werknemers hebben kunnen vinden. Om dit te compenseren, bieden ze de mogelijkheid om bestellingen op zaterdag te laten bezorgen via hun nieuwe webshop. Bij de eerste bestelling krijgen klanten een attentie en zijn de bezorgkosten gratis. Daarnaast is er informatie te vinden over de kwaliteitsproducten van de slagerij, de maaltijdservice van Jacobs Foodservice, vaste aanbiedingen, vers vlees en de mogelijkheid om online te bestellen. De slagerij is zeer toekomstgericht en hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten.

Wil je weten wat Slagerij Traiteur Jacobs B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Traiteur Jacobs B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Traiteur Jacobs B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Traiteur Jacobs B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Slagerij Traiteur Jacobs B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Traiteur Jacobs B.V.

Bezoekers bekeken ook