Sloot2wielers Borne

Sloot2wielers Borne is een Fietsenmaker gelegen aan Grotestraat 214 in Borne.

Meer informatie over Sloot2wielers Borne in Borne

In het mooie Twente vind je de plaatsen Delden, Borne en Tubbergen, waar je onze tweewieler speciaalzaken kunt vinden. Wij hebben een uitgebreide collectie fietsen van verschillende merken, van stadsfietsen tot racefietsen en van E-bikes tot mountainbikes. Ons team staat klaar om je te adviseren en je kunt de fietsen bij ons uitproberen. Daarnaast hebben al onze locaties een moderne werkplaats met vakkundig personeel. Service en gastvrijheid zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast bieden we tips en trucs aan, zoals het plakken van een band, het onderhouden van een elektrische fiets en het beschermen van je fiets tegen strooizout. Ook geven we advies over het repareren van een losse spaak. Je bent altijd welkom in een van onze winkels.

Wil je weten wat Sloot2wielers Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sloot2wielers Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sloot2wielers Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sloot2wielers Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Sloot2wielers Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sloot2wielers Borne

Bezoekers bekeken ook