Spinnenweb Teksten

Spinnenweb Teksten is een Communicatieadviesbureau gelegen aan S.J. Spanjaardstraat 17 in Borne.

Meer informatie over Spinnenweb Teksten in Borne

De tekst gaat over de passie van de schrijver, die gezondheidsvoorlichter en filosoof is. De rode draad in zijn teksten is de relatie tussen patiënten, naasten en hulpverleners. Er worden enkele blogs genoemd, zoals een blog over passende zorg waarin afspraken zijn gemaakt tussen verschillende partijen. Daarnaast wordt er gesproken over het belang van anders kijken naar mensen, maatschappelijke opgaven en verantwoordelijkheden. Ook wordt het thema van de maand van de filosofie genoemd, namelijk "Waardevol en weerloos", waarover de schrijver mensen heeft uitgenodigd om te filosoferen. De contactgegevens van de schrijver worden tevens vermeld.

Wil je weten wat Spinnenweb Teksten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spinnenweb Teksten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spinnenweb Teksten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spinnenweb Teksten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Spinnenweb Teksten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spinnenweb Teksten

Bezoekers bekeken ook