Sport-Fysiotherapie M.Faber

Sport-Fysiotherapie M.Faber is een Fysiotherapeut gelegen aan Erve Jenneboer 1 in Borne.

Meer informatie over Sport-Fysiotherapie M.Faber in Borne

De tekst beschrijft dat de Praktijk voor Fysiotherapie en Sportfysiotherapie M.Faber in Borne weer geopend is. Op 30 april heeft de minister toestemming gegeven om de behandelingen weer gefaseerd uit te breiden. De beroepsvereniging KNGF heeft nieuwe richtlijnen opgesteld voor het opschalen van noodzakelijke fysiotherapie, zodat de zorg op een veilige en verantwoorde manier kan worden opgebouwd. Op de website van de praktijk kan meer informatie worden gevonden over de praktijk, de specialismen en hoe contact kan worden opgenomen. Daarnaast wordt benadrukt dat een verwijsbriefje voor fysiotherapie niet meer nodig is sinds 1 januari 2006, maar dat een afspraak maken bij de huisarts nog steeds mogelijk is.

Wil je weten wat Sport-Fysiotherapie M.Faber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport-Fysiotherapie M.Faber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport-Fysiotherapie M.Faber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport-Fysiotherapie M.Faber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Sport-Fysiotherapie M.Faber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport-Fysiotherapie M.Faber

Bezoekers bekeken ook