Sportschoenenadviescentrum Step One

Sportschoenenadviescentrum Step One is een Schoenenwinkel gelegen aan Grotestraat 106 in Borne.

Meer informatie over Sportschoenenadviescentrum Step One in Borne

Step One is een sportwinkel gespecialiseerd in hardlopen, wandelen, trailrunning, survival en triathlon. Ze bieden kennis, advies en kwaliteit om sporten zo comfortabel mogelijk te maken. Ervaren voetspecialisten en podologen helpen bij het vinden van de juiste schoen voor elke voet en elk doel. Voor vragen kan er een afspraak gemaakt worden met een hardloopadviseur. Step One biedt ook maatwerk inlegzolen en sponsort evenementen. De winkel is gevestigd in Grotestraat 106, Borne en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het mogelijk om op afspraak schoenen aan te laten meten.

Wil je weten wat Sportschoenenadviescentrum Step One verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschoenenadviescentrum Step One of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschoenenadviescentrum Step One? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschoenenadviescentrum Step One het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Sportschoenenadviescentrum Step One reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschoenenadviescentrum Step One

Bezoekers bekeken ook