Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up

Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up is een Schoonheidssalon gelegen aan Ennekerdijk 27 in Borne.

Meer informatie over Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up in Borne

Studio Amy is een schoonheidssalon opgericht door Amy Reigersman, die tijdens haar studie geneeskunde gefascineerd raakte door de holistische benadering van de antroposofische geneeskunde en natuurlijke genezing. De salon biedt holistische schoonheidsbehandelingen met 100% natuurzuivere cosmetica van het merk Dr. Hauschka. De behandelingen bij Studio Amy staan bekend om hun omhullende karakter en het ondersteunen van het natuurlijke ritme van de huid. Daarnaast is Dr. Hauschka een merk dat 100% natuurlijk, dierproefvrij, biodynamisch en fair trade is. Studio Amy is gevestigd aan de Ennekerdijk 27 in Borne en is bereikbaar op het telefoonnummer 06 13901833.

Wil je weten wat Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Amy, Natuurzuivere Huidverzorging & Make-up

Bezoekers bekeken ook