StudYoPi

StudYoPi is een Yogastudio gelegen aan Ennekerdijk 37 in Borne.

Meer informatie over StudYoPi in Borne

StudYoPi is een yoga- en beweegcentrum in Twente dat werkt aan het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Ze bieden zowel groepslessen als individuele lessen aan, zowel live in hun eigen studio als via Zoom. Daarnaast worden de opgenomen lessen regelmatig gedeeld via Vimeo, zodat je thuis ook kunt oefenen. Bij StudYoPi kun je kiezen uit verschillende bewegingsvormen zoals yoga, pilates, mindfulness en dans. Ze zijn lid van meerdere beroepsorganisaties en staan garant voor kwaliteit. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het centrum.

Wil je weten wat StudYoPi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StudYoPi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StudYoPi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudYoPi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar StudYoPi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StudYoPi

Bezoekers bekeken ook