Tele IT

Tele IT is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Grotestraat 198 in Borne.

Meer informatie over Tele IT in Borne

Tele IT kondigt aan dat hun website binnenkort vernieuwd zal worden. Ondanks de zware periode waar we nu in zitten, is de winkel gewoon geopend en worden alle maatregelen van het RIVM in acht genomen. Om het voor klanten wat makkelijker te maken, zijn ze bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. Tele IT biedt een eigen reparatieservice voor smartphones, tablets, computers en laptops. Klanten kunnen altijd langskomen in de winkel voor een prijsopgave. Daarnaast biedt Tele IT ook computerbenodigdheden aan, zoals nieuwe computers en laptops, en kunnen ze trage computers weer opschonen. Ze hebben ook accessoires voor mobiele telefoons en zijn gespecialiseerd in het vullen van cartridges. Klanten kunnen bij hen terecht voor nieuwe printers, papier en printerbenodigdheden.

Wil je weten wat Tele IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tele IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tele IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tele IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Tele IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tele IT

Bezoekers bekeken ook