Tennisvereniging Smash

Tennisvereniging Smash is een Tennisvereniging gelegen aan Twickelerblokweg 75 in Borne.

Meer informatie over Tennisvereniging Smash in Borne

Het artikel bevat verschillende aankondigingen en informatie over activiteiten bij tennisvereniging TV Smash. De Rabobank organiseert de actie Rabo ClubSupport waar leden van de Rabobank kunnen stemmen op Smash om financiële steun te ontvangen. Het doel is om opnieuw een mooi bedrag binnen te halen om tennis onder de jeugd te promoten en de vereniging te versterken. Leden worden aangemoedigd om hun omgeving te vragen op Smash te stemmen. Daarnaast worden de clubkampioenschappen aangekondigd, die plaatsvinden in de laatste week van de schoolvakantie. Inschrijven is mogelijk voor verschillende onderdelen en er zal ook een thema-avond worden georganiseerd. Verder wordt het beachtennistoernooi aangekondigd, geschikt voor zowel jeugd als senioren. Ook wordt het Zomertennis aangeboden gedurende juni, juli en augustus. Tot slot wordt het Asterix & Obelix toernooi aangekondigd, waar spelers samen met familieleden of vrienden wedstrijden kunnen spelen. De club, opgericht in 1969, heeft negen kunstgrasbanen en verwelkomt nieuwe leden.

Wil je weten wat Tennisvereniging Smash verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging Smash of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging Smash? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging Smash het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Tennisvereniging Smash reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging Smash

Bezoekers bekeken ook