The Beauty Room - Skininstitute

The Beauty Room - Skininstitute is een Schoonheidssalon gelegen aan H.J.S. Taylorlaan 1 in Borne.

Meer informatie over The Beauty Room - Skininstitute in Borne

In dit artikel wordt informatie gegeven over de verschillende behandelingen die worden aangeboden door the beautyroom skin institute. De eigenaresse, Irene, biedt behandelingen op het gebied van anti-aging, huidverbetering, gepersonaliseerde facials, injectables en visagie. Ze werkt onder andere met het merk QMS Medicosmetics. Er wordt aangeraden om een intakegesprek in te plannen om de huid en de conditie ervan beter te leren kennen, zodat er een plan op maat kan worden gemaakt. De salon wordt geprezen om de goede behandelingen en producten, en Irene wordt als professioneel en klantgericht beschouwd. De contactgegevens van the beautyroom skin institute worden ook vermeld.

Wil je weten wat The Beauty Room - Skininstitute verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Beauty Room - Skininstitute of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Beauty Room - Skininstitute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Beauty Room - Skininstitute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar The Beauty Room - Skininstitute reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Beauty Room – Skininstitute

Bezoekers bekeken ook