THFC

THFC is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Stroom-Eschlaan 80 in Borne.

Meer informatie over THFC in Borne

THFC biedt professionele training en coaching op het gebied van management en communicatie. Met de trainingen vergroot je je kennis en vaardigheden, zowel voor werk als privé. De coaching is gericht op het stellen en behalen van doelen. Daarnaast biedt THFC ook therapie aan, waarbij je jezelf heelt door het ontdekken van je kernkwaliteiten. Er worden verschillende trainingen aangeboden, zoals assertiviteitstraining, projectmatig werken, persoonlijke effectiviteit en maatwerktraining. Cursisten zijn positief over de trainingen en coaching, waarbij ze sterker worden, doelen behalen en meer structuur aanbrengen in hun taken. Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar THFC.

Wil je weten wat THFC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van THFC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij THFC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THFC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar THFC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. THFC

Bezoekers bekeken ook