TWENTE PLAT SPEELT DONDERDAG 22 FEBRUARI IN BORNE

Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is daarnaast de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol.

Alle bekende personages worden ook dit seizoen ten tonele gevoerd. Hendurk & Geessie, Mans & Geertje en natuurlijk Aaltje & Trijntje: ze zijn allemaal weer van de partij en maken er een oergezellige en onvergetelijke avond uit van. Ook in de muziekale omlijsting staan ze alle vier hun mannetje. Ze brengen een handvol heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

En er is goed nieuws voor de inwoners van Borne en omgeving. Twente Plat komt op Donderdag 22 februari naar Kulturhus De Bijenkorf, Marktstraat 23, Borne, telefoon 074 2657200.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa van De Bijenkorf.

En vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!

Lees het volledige artikel bij Fred Rootveld.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Nieuws door Fred Rootveld. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. TWENTE PLAT SPEELT DONDERDAG 22 FEBRUARI IN BORNE

Gerelateerde berichten