Webton Beach Twente

Webton Beach Twente is een Sportclub gelegen aan Het Wooldrik 2 in Borne.

Meer informatie over Webton Beach Twente in Borne

De tekst bevat verschillende informatie over beachsporten en evenementen die deze zomer plaatsvinden bij Stichting Webton Beach Twente. Er wordt verwezen naar het openingsevenement van het seizoen 2023 en de voorbereidingen daarvoor. Er wordt ook gesproken over een beachvolleybaltoernooi voor heren, het Junior Beach Circuit 2021 en vakantieactiviteiten zoals beachgames. Daarnaast wordt vermeld dat de stichting 10 jaar bestaat. Er worden verschillende beachsporten genoemd, waaronder airbadminton, beach handball, beach soccer, beachkorfbal, beachtennis, beachvolleybal, footvolley en beach rugby. Er is ook informatie over het bestellen van een tanktop en contactgegevens van de stichting.

Wil je weten wat Webton Beach Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Webton Beach Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Webton Beach Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Webton Beach Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Webton Beach Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Webton Beach Twente

Bezoekers bekeken ook