Wereldwinkel Borne

Wereldwinkel Borne is een Cadeauwinkel gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 27 in Borne.

Meer informatie over Wereldwinkel Borne in Borne

Wereldwinkel Borne is een winkel waar je eerlijke cadeaus en fairtrade voedsel kunt kopen. De winkel is gevestigd naast Brama's fietswinkel, in het centrum maar niet direct zichtbaar. Ze verkopen prachtige siervoorwerpen in verschillende kleuren. In september is er 20% korting op alle tasjes en tassen. Daarnaast zijn er volop fleurige cadeaus te vinden in de winkel. Op koopzondag 24 september is er een sieradenparty met 25% korting. Verder is er een artikel over Marcel Belt, de bedenker van Marcel's Green Soaps, en heeft de winkel dit jaar een kraam met touwtje trekken. Wereldwinkel Borne is aangesloten bij het platform WERELDWINKEL.NU met een consumentenwebsite.

Wil je weten wat Wereldwinkel Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Wereldwinkel Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Borne

Bezoekers bekeken ook