Wibra

Wibra is een Prijsvechter gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 16 in Borne.

Meer informatie over Wibra in Borne

Wibra is een winkel die zich richt op het gemak en plezier van het gezinsleven. Ze bieden een trendy kledingassortiment aan en zorgen ervoor dat het huis schoon en opgeruimd is. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen, voordelige vrijetijdsartikelen, keuken- en kookartikelen en nog veel meer. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd en kunnen veilig betaald worden met iDeal, creditcard of VVV bon. Retourneren is gratis en kan in de winkels. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mooie kortingsacties.

Wil je weten wat Wibra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Wibra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra

Bezoekers bekeken ook