Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis

Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis is een Yogastudio gelegen aan Bornerbroeksestraat 33 in Borne.

Meer informatie over Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis in Borne

In het bericht wordt gesproken over het belang van in verbinding staan met jezelf en anderen. Door je eigen licht te laten stralen, geef je anderen toestemming hetzelfde te doen. Dit wordt gezien als essentieel voor de hele samenleving. De schrijver van het bericht biedt verschillende mogelijkheden aan, zoals Dru Yoga Meditatie, Schoolverlichting en individuele sessies. Ook wordt er een nieuwe yogales voor jongeren aangeboden op maandagavond. Het bericht eindigt met een quote over lief zijn voor jezelf en een verwijzing naar meer informatie over de schrijver.

Wil je weten wat Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Meditatie Studio Angelien Groothuis

Bezoekers bekeken ook