Zaalvoetbal vereniging EBZV

Zaalvoetbal vereniging EBZV is een Voetbalclub gelegen aan Het Wooldrik 2 in Borne.

Meer informatie over Zaalvoetbal vereniging EBZV in Borne

EBZV'85 is een zaalvoetbalvereniging uit Borne. Dit seizoen nemen ze deel aan de competitie met 8 teams, waarvan EBZV 1 in de 2e klasse speelt, EBZV 2 & 3 in de 3e klasse en EBZV 4, 5, 6, 7 & 8 in de 4e klasse. De thuiswedstrijden worden op vrijdag gespeeld in sporthal "het Wooldrik" in Borne van 19.00 tot 22.00 uur. Verder bevat de website geen artikelen, maar er is wel een privacyverklaring te vinden. EBZV'85 is een zaalvoetbalvereniging die openstaat voor iedereen in de regio Borne.

Wil je weten wat Zaalvoetbal vereniging EBZV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaalvoetbal vereniging EBZV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaalvoetbal vereniging EBZV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalvoetbal vereniging EBZV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Zaalvoetbal vereniging EBZV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaalvoetbal vereniging EBZV

Bezoekers bekeken ook