Zuiver huid & haar

Zuiver huid & haar is een Schoonheidssalon gelegen aan Ziekenhuisstraat 2 in Borne.

Meer informatie over Zuiver huid & haar in Borne

ZUIVER huid&haar is een salon voor zowel mannen als vrouwen. Na jarenlang als Kreatos Kappers te hebben gewerkt, zijn ze verhuisd naar de nieuwe studio ZUIVER huid&haar. De salon is gevestigd in het centrum van Borne en heeft een frisse en spannende uitstraling met natuurlijke materialen en een prachtige beeldentuin. De klant staat centraal en de kappers hebben veel ervaring en volgen trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Naast moderne kapsels, kunnen klanten ook terecht voor klassieke coupes, mooie kleuringen, extensions van Great Lengths en barbiers behandelingen. De salon werkt met de producten van L'anza. Het is mogelijk om 24/7 online een afspraak te maken.

Wil je weten wat Zuiver huid & haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuiver huid & haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuiver huid & haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuiver huid & haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Zuiver huid & haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuiver huid & haar

Bezoekers bekeken ook