Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch

Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch is een Schoonheidssalon gelegen aan Jasmijnstraat 17 in Borne.

Meer informatie over Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch in Borne

De tekst gaat over de Praktijk voor Huidverzorging Jolande Bosch in Borne. In de praktijk wordt gewerkt met de huidverzorgingsproducten van Dermalogica en de make-up van Barbara Bort. Op de website van de praktijk is alle informatie te vinden over de behandelingen die worden aangeboden. De behandelingen worden afgestemd op de conditie van de huid en de wensen van de klant. Bij elke behandeling wordt een huidanalyse gemaakt en er kan samengewerkt worden met een huidtherapeut of dermatoloog. Via de website kunnen de Dermalogica producten de volgende dag al in huis worden gehaald. Daarnaast is er de mogelijkheid om Barbara Bort make-up en Iconic Elements te bestellen. De behandelingen in de praktijk richten zich op huidverbetering en zorgen voor rust en ontspanning. De praktijk maakt gebruik van Dermalogica en Barbara Bort om het beste resultaat te kunnen bieden.

Wil je weten wat Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor huidverzorging Jolande Bosch

Bezoekers bekeken ook